Vragen?

Het Bakuchiol serum. Een echte krachtpatser!

Heb je wel eens van Bakuchiol gehoord? Dit is het natuurlijke alternatief voor Retinol. (Vitamine A.)
De effecten van retinol op het gebied van anti aging zijn wetenschappelijk bewezen. Maar het heeft helaas ook vele nadelen en bijwerkingen zoals een rode geïrriteerde huid, schilfertjes en verhoogde kans op schade vanwege de hoge gevoeligheid voor uv-straling. Je moet dus goed uitkijken wanneer en hoe je dit ingrediënt inzet.
Gelukkig hebben we een natuurlijke variant gevonden die deze nadelen niet heeft maar wel de voordelen én dezelfde positieve resultaten op het gebied van huidverbetering.

Het verouderingsproces wordt versneld door inflammatie, dat zijn kleine ontstekingen die in de huid plaatsvinden. Elke huid heeft te maken met ontstekingen, dat is een natuurlijke manier van verouderen. Maar als deze ontstekingen overheersen krijg je te maken met huidproblemen.
Dit heeft invloed op het verouderingsproces, hoe meer van deze kleine ontstekingen hoe meer (vroegtijdige) huidveroudering er plaats vindt.
Verkeerd gebruik van producten kan deze ontstekingen en verouderingsprocessen versnellen.

Bakuchiol helpt het voorkomen van dit proces door ontstekingen te verminderen.
Het reguleert en verminderd de ontstekingsfactoren. Daarbij verhoogt het de aanmaak van collageen en elastine om de huidstructuur te behouden en is het een krachtige antioxidant die de strijd aangaat met vrij radicalen. Het beschermt de elastine structuren 8 keer intensiever dan met Retinol! Dit zorgt voor enorme bescherming van de elasticiteit van de huid. Een optimale elasticiteit van de huid houd verslappingen tegen. 

Bakuchiol verminderd rimpeldiepte.
Bakuchiol heeft aangetoond dat de rimpeldiepte verminderd wordt, collageen en elastine producten verhogen, stevigheid en elasticiteit verbeteren en hyperpigmentatie wordt verbeterd. Het is een krachtige antioxidant die vrije radicalen afweert, hydratatie verbeterd en kleine ontstekingen verminderd. 

De antioxidanten krachten zijn waanzinnig, waardoor het een echte anti aging booster is!

Bakuchiol verbetert stevigheid en elasticiteit.

Het heeft het vermogen om genen te activeren die collageen produceren en is ook in staat om de collageenproductie in de huidcellen te bevorderen, waardoor het een krachtig anti-aging ingrediënt is. De ontstekingsremmende werking van Bakuchiol beschermt tegen de afbraak van collageen en elastine door de aanmaak van matrixmetalloproteasen te remmen die collageen en elastine in de huid aantasten. 

Bakuchiol is geweldig om de overmatige pigmentatie in de huid te verhelderen. 
Bakuchiol heeft verhelderende eigenschappen en studies hebben aangetoond dat de werkzaamheid bij de behandeling van pigmentatie vergelijkbaar is met die van retinol. Uit deze studies is gebleken dat zowel het gebied waarin de pigmentatie verhoogd is als de intensiteit van de pigmentatie vermindert. Daarom kan Bakuchiol bestaande pigmentproblemen effectief aanpakken zonder een risico op verdere pigmentatieontwikkeling te ontwikkelen.

Het Resurrect serum en het Bakuchiol serum bevatten beide backuchiol.
Het Resurrect serum is samengesteld met vele andere waardevolle werkstoffen zoals het Myrothamnus, Panthenol, Lactobacillus en Hyaluronzuur en bevat 0.5% aan bakuchiol. Het bakuchiol serum is met maar liefste 1% bakuchiol samengesteld en bevat minder andere werkzame ingrediënten. Hierdoor is de focus op het bakuchiol werkstof enorm waardoor het een echte krachtpatser is. 

Door een enkel actief product te gebruiken pak je bepaalde problemen op een waardevolle manier aan. Je pakt dan daadwerkelijk het probleem bij de bron aan. Je hoeft dan ook niet een extra product aan te schaffen waar je betaald voor meerdere ingrediënten en werkstoffen. Zo blijft het fijn in de prijs maar heb je wel een goed resultaat!

Hoe kun je het serum inzetten?
Gebruik je het Resurrect serum of de clarifying oil, dan is dit serum geen toegevoegde waarde voor jouw huid routine. Dit omdat deze twee serums al Backuchiol bevatten. Gebruik jij een ander serum, dan kun je dit serum er mee combineren. Hierbij is het altijd goed om je af te vragen wat je wilt bereiken. Het Bakuchiol serum kun je als eerst aanbrengen op de huid, vervolgens het andere serum eroverheen en daarna alle volgende producten zoals de oog crème, dag/nacht crème en SPF

Je kunt het serum alleen gebruiken, dan breng je hem na de reiniging aan op de huid en daarna je verzorging er over heeEsse. Backuchiol serum. Insideout by Samn. 
Je kunt het serum afwisselen met een ander serum, overdag bijvoorbeeld de intensity serum en in de nacht het bakuchiol serum. 
Je kunt het serum ook onder het cream mask aanbrengen om de werking te verbeteren van het Cream mask. 

Dit alles geeft een extra krachtige anti aging effect af aan de huid. Zonder dat het de huid en andere producten negatief zal beïnvloeden.

Wil jij met een kleine gemakkelijke stap jouw huidverzorging verbeteren en de intensiteit verhogen?
Dan is dit serum niet weg te denken in jouw huidroutine!

Wil jij een vrijblijvend en persoonlijk en passend advies over jouw huidroutine? Ik help je graag!
Liefs, Sam.