Productcategorieën

Vragen?

Privacy Policy

Insideout By Sam, gevestigd aan Fregat 17, 1423 EH, Uithoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.insideoutbysam.nl
Fregat 17,
1423 EH,
Uithoorn.
0657048839

Persoonsgegevens die wij verwerken

Insideout By Sam verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij heeft verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

  • Intakeformulier met huiddiagnose en eventuele gezondheidsgegevens.
  • Productgebruik van gegeven behandeling en productgebruik thuis.
  • Levenstijl

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via insideoutbysam@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Insideout By Sam verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Voor het afhandelen van uw betaling.
  • Voor het afstemmen van de behandeling op uw huidtype.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Verzenden van de nieuwsbrief en/of reclamefolder.
  • U te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten.
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren.
  • Om aan wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Insideout By Sam neemt niet op basis van geautomtiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Insideout By Sam) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Insideout By Sam bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. U hebt het recht om ons te verzoeken uw gegevens te verwijderen. U kunt dit doen door een email te sturen naar insideoutbysam@gmail.com of telefonisch.

Delen van persoonsgegevens met derden

Insideout By Sam verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Insideout By Sam gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Insideout By Sam en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar insideoutbysam@gmail.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo spoedig mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Insideout By Sam wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Insideout By Sam neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via insideoutbysam@gmail.com

Afmelding email berichtgeving

Insideout By Sam gebruikt uw naam en emailadres om u haar nieuwsbrief met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie te sturen. Afmeldingen van de mailing is ten alle tijde mogelijk via insideoutbysam@gmail.com Ook is het mogelijk om u telefonisch af te melden voor de nieuwsbrief, wij zullen dit zo spoedig mogelijk in werking zetten.

Wijzigen

Deze privacy verklaring kan worden gewijzigd. Wij adviseren u om regelmatig onze privacyverklaring te bekijken.