Vragen?

Een nieuwe lijn die te vinden is in de Salon.
Kalahari! Een blog om jullie kennis te laten maken met het merk Kalahari. 

De oorsprong van Kalahari is Afrika. En dat kun je ook wel zien aan het uiterlijk van de verpakkingen als de geuren en structuren.
In de behandelingen neem ik je mee op reis door Afrika. 
Kalahari is een merk die zich richt op huidverbetering. Niet alleen de behandelingen maar ook alle producten die je voor thuis kunt gebruiken.
Zichtbaar resultaat in al 1 behandeling. Dat is écht wat mogelijk is. 
Ik verbaas mij nog steeds elke keer als ik behandeling doe wat de resultaten kunnen zijn na een behandeling. Laat staan als iemand thuis de producten zal doorzetten.
De ingrediënten zijn super geconcentreerd. Ik werk met verschillende soorten effectieve maskers, die ook écht direct werkzaam zijn op de huid. Dit is wat die geweldige resultaten geeft. 
Elke behandeling in de salon is zo samengesteld dat ik het afstem op jouw huidbehoeftes en wensen, maar geeft ook een heerlijke ontspannende belevenis. 
En dit met natuurlijke, biologische en zachte producten die wel huid verbeterend werken op een milde wijze. 

Zoals jullie van mij gewend zijn zijn de producten van natuurlijke oorsprong, niet getest op dieren, vrij van sulfaten, minerale oliën, Derivaten, Parabenen, Grondstoffen van dierlijke oorsprong, Formaldehyde, en Isopropyleenglycolen.

Kalahari heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen.
Ieder product die je thuis gebruikt moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Het team van Kalahari bestaat uit de beste botanische experts, wetenschappers en artsen die Zuid-Afrika te bieden heeft. 25 jaar aan vakkennis verwerkt in ieder product.
En dat merk je direct!
Daarnaast ervaar je in de producten en behandelingen van Kalahari de kracht van Afrika. Maar niet alleen dat vinden ze belangrijk. 
Wanneer je producten van Kalahari aanschaft draag je bij aan: 

 • Het Kalahari Food Programme; deze verstrekt goede voeding en
  ondersteuning aan kinderen en hun families.
 • Het Medical Outreach Programme, die ervoor zorgt dat
  verschillende gemeenschappen in heel zuid Afrika gratis medische zorg ontvangen.
 • Het Bead Project, bij aankoop van een handgemaakt
  kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund.
 • Het Micro Business Development, ondersteunt mensen
  door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.

Natuurlijk zijn er ook producten die je thuis kunt gaan gebruiken. 
Ik leg altijd uit dat ik voor de booster zorg in de behandeling, maar dat 80% van de huidverbetering thuis plaats vindt. Dit komt omdat op deze manier de huid dagelijks de belangrijke werkstoffen aangereikt krijgt.  En een behandeling maar 1 keer in de 6 weken doet. Om deze booster behandeling door te zetten is het belangrijk dat de huid elke dag weer deze werkstoffen aangereikt krijgt om dit resultaat voort te zetten. 
Je kunt het vergelijken met afvallen. Door alleen naar de sportschool te gaan kom je wel ergens, maar wil je echt resultaat zien, dan moet je ook je voeding aanpassen. 
Daarom geef ik je altijd een advies mee voor thuis, vrijblijvend dus doe er mee wat je wilt. Wil je echt aan huidverbetering werken dan is het te adviseren om deze producten ook thuis te gebruiken. 

Kalahari heeft een breed en rijk assortiment waarbij er voor elk probleem een oplossing is. Daarom kijk ik na elke behandeling weer wat de behoeftes zijn voor deze keer. Het kan dus zo zijn dat je producten af en toe te veranderen. 
En heerlijk om zoveel keuze te kunnen hebben. We komen er altijd wel uit wat er bij jouw huid en wensen past. 

Kalahari is dus niet zomaar een merk. Een fijn merk om aan huidverbetering te werken.
Laat je vooral verassen door de resultaten uit de behandeling.
Je kunt alle behandelingen vinden op de site. Mocht je niet kunnen kiezen of niet weten wat er bij jou past, dan help ik je graag!
Ik neem je graag mee op reis naar Afrika.

Liefs, Sam.