Vragen?

Wanneer je een salon opent ga je opzoek naar een merk waar jij als schoonheidsspecialiste 100% achter kan staan. Je hebt je eigen normen en waarden wat betreft wat jij belangrijk vind voor het product wat je gaat gebruiken. En je gaat opzoek naar wat het beste bij jou klanten past.

Bij mij was het vooral belangrijk dat ik producten ging aanbieden die milieu vriendelijk waren, maar waar wel goede huid verbeterende resultaten mee te behalen waren. Verschillende lijnen zodat voor elke behoefte van de huid een product is, geen paraffine of toxische stoffen erin. Dat het betaalbaar is maar niet ten koste van de kwaliteit van een product, goede structuren en heerlijke geuren.
Wat bij mij een belangrijke toevoeging is dat het te betalen is voor bijna alle consumenten. Omdat ik iedereen kwalitatieve producten gun om de huid echt goed te voeden. Toen kwam ik Naobay tegen en die kon aan al deze verwachtingen voldoen. En oké, ik geef toe, ik raakte ook verliefd de verpakkingen. Want hoe leuk staat dit in je badkamer! 😉

Even een kleine uitleg over Naobay.

Naobay staat voor:
Natural And Organic Beauty And You.

Naobay word met passie en heel veel liefde gemaakt in het familiebedrijf in Valencia, Spanje.
Dit bedrijf bestaat uit een vader, zoon en dochter. Een familie met een apotheker, biochemicus en ingenieur.
Het is een klein bedrijf wat zo puur mogelijk werkt. Doordat het een kleine onderneming is kun je dus ook de kwaliteit goed waarborgen.
De producten zijn afgewerkt met houten doppen. Deze houten doppen worden geproduceerd van hout uit de lokale afvalindustrie en is 100% bio-afbreekbaar. Ook zijn er geen verfresten te vinden op dit hout, wat betekend dat ze dus ook chemievrij zijn.
De actieve ingrediënten worden ook merendeels uit Valencia of de omgeving geoogst. Hierdoor kunnen ze de prijs kwaliteit verhouding goed houden en zijn de kosten voor de actieve ingrediënten vrij betaalbaar. Waardoor de producten dan ook betaalbaar kunnen blijven.

 

Naobay is een zeer zacht producten die de huid niet afsluit. Dit is heel belangrijk voor een mooi en aangenaam resultaat. De huid blijft ademen, er worden namelijk geen minerale oliën gebruikt in dit product, en ze krijgt echt de voeding die ze nodig heeft. Naobay werkt hoofdzakelijk met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De producten bevatten geen synthetische parfums of synthetische bewaarmiddelen. Vaak zijn dit de stoffen waarop mensen een reactie krijgen en ook een allergie door kunnen ontwikkelen. Zonder Pesticiden, Parabenen, Siliconen, PEG’s en andere schadelijke ingrediënten, zorgt Naobay voor producten van superieure kwaliteit! Goed voor jou EN voor het milieu.

Verder is Naobay ook cruelty free & Vegan. Dat betekend dat er in het proces en ook in de producten zelf niks dierlijks is gebruikt en ook geen dieren zijn mishandeld ervoor. Dus dierproeven zijn er niet op uitgetest. Wel zo lief toch!  

 

FSC staat voor: Duurzaam papier en hout en biologisch afbreekbaar

 

 

Elke verpakking wordt gemaakt van recycled of recyclebare materialen

Meer dan 98 % van de ingrediënten zijn van natuurlijk oorsprong

Ecocert: Natural & Organic gecertificeerd.

Ecocert: Cosmos natural gecertificeerd.

 

Naobay heeft verschillende lijnen.
Origin: Werkt herstellend, voedend en verjongend. Voor de huid die meer behoefte heeft aan actieve ingrediënten.
Equilibria:  Voor de normale tot gecombineerde huid.
Detox: Is voor een gestreste huid die blootstaat aan externe factoren zoals luchtvervuiling, stress, voedingspatroon en leefstijl waar huidfuncties vermindering door ontstaat.
Hydraplus
: Voor de droge & vochtarme huid.

Mattifying: Vette huid: werkt echt heel mooi matterend en vet-absorberend en zorgt ervoor dat er geen overtollige glans ontstaat.

 

Je kunt dus misschien hier wel op uitmaken dat ik heel erg enthousiast ben over Naobay. Het is een prachtig merk en ik vind het heerlijk om hiermee te mogen werken in de salon. Ook heb ik al hele mooie resultaten kunnen behalen door behandelingen met deze producten. Naobay heeft niet alleen lijnen voor de huidverzorging. Ze hebben ook een speciale mannen lijn, baby lijn, body lijn en haarlijn met prachtige shampoo’s.
De meeste producten zijn bij mij in de salon aanwezig en kan je zo meenemen. Mocht je iets willen hebben kun je altijd een berichtje sturen zodat ik het voor je klaar kan zetten.
Over een tijdje open ik ook een webshop zodat je gemakkelijk online je bestelling kan plaatsen en je producten ook thuis kan ontvangen. Hierover later meer! Stay tuned.
Wil je ze in de tussentijd al bestellen? Dan kan dat door mij een mailtje, appje of belletje te geven.

Wil jij ook kennis maken met Naobay? Of wil je mijn huidadvies? Of heb je misschien vragen?

Dan kun je gelijk contact met mij opnemen door even hier te klikken om naar de contactpagina te gaan.
Ik help je graag.

Liefs, Samantha.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.