Vragen?

Inika. Minerale make-up.
Heb je wel eens stilgestaan bij wat je op je huid aanbrengt?

Misschien ben je al super goed bezig om producten te kiezen die natuurlijk, biologisch en die geen toxische stoffen bevatten. 
Maar heb je wel eens stilgestaan bij wat je op je huid aanbrengt als het gaat om make-up?
Hier is namelijk ook winst te behalen als je kiest voor minerale make-up. En laat ik nou een geweldig merk toegevoegd hebben aan mijn assortiment. Namelijk INIKA.

Wat is minerale make-up?
De naam zegt het al, make-up gebaseerd op pure mineralen van natuurlijke en biologische afkomst.
Hierdoor is het een puur product zonder synthetische stoffen of toxische stoffen.
Waarom zou je kiezen voor minerale make up?
Minerale make up is de meest natuurlijke vorm van make-up. Het zorgt ervoor dat de huid nog blijft “Ademen”. In combinatie met de natuurlijke producten die je al kent uit mijn salon is het een perfecte aanvullen. Want je bent geweldig aan het zorgen voor je huid met non-toxic producten, en vervolgens smeer je het vol met synthetische stoffen. Daar gaat je winst!

Minerale make-up is uitermate zacht en ook geschikt voor de meest gevoelige huiden.
Omdat het natuurlijke ingrediënten bevat en niet afsluit is het de oplossing voor elke huid.
Het voelt heel licht aan op de huid en geeft geen vettig laagje af. Doordat de mineralen zich gemakkelijk mengen met jouw huid ziet het er ook veel natuurlijker uit.
(En is het effect van de welbekende “Pannenkoek” verleden tijd.)
Synthetische make-up kan snel de huid irriteren, uitdrogen, het verstopt de poriën en zorgt voor een onnatuurlijke look.
Bijkomende voordelen van minerale make up:

  • De pigmenten passen zich gemakkelijk aan op je huid.
  • Geeft een natuurlijke look.
  • Je kunt de make-up heel gemakkelijk mengen zodat jouw perfecte kleur ontstaat.
  • De mineralen zijn lang houdbaar omdat het een puur product is.
  • Geeft een natuurlijke dekking.
  • Is veilig en bevat geen toxische stoffen.
  • De minerale foundation bevat een natuurlijke SPF.

Ik heb gekozen voor het merk INIKA omdat de kwaliteit van de producten en pigmenten heel erg hoog is. De minerale foundation blijft de gehele dag zitten, wat voor mij een vereiste was. De mascara’s zijn geweldig en bevatten voedingstoffen!
Het aanbod is heel groot waardoor er voor iedereen genoeg keuze is. Of je nou het type een poedertje en mascara of het type All-in met concealers, foundations, blushes en oogschaduw bent. Je kunt deze make-up zo aanpassen dat het bij jou past en aan jouw wensen voldoet.
Doordat het ook nog aan mijn basis eisen voldeed was de keus daarom gemakkelijk.
 
Filosofie
De filosofie van INIKA is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruitziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt.

Met INIKA, kunnen consumenten met veel zelfvertrouwen de dag beginnen, dichtbij hun zelf blijven, op hun best zijn zonder enige compromis te moeten stellen. De boodschap mag duidelijk zijn, de belofte van INIKA is simpel. Het gehele assortiment van INIKA is gezond en veilig. Mooi is gezond!

INIKA IS 100% natuurlijk, net als jij
Zo zacht en zo uniek, INIKA Organic voelt licht en gewichtloos aan op de huid. Ontworpen om een gezonde huid te hydrateren en te voeden voor volledig vertrouwen, onze geavanceerde botanische formules zijn vrij van synthetische chemicaliën en vrij van schade. Onze producten zijn gecertificeerd biologisch, veganistisch, halal en vrij van wreedheid voor extra gemoedsrust.

Maak kennis met onze hero-ingrediënten
INIKA Organic maakt gebruik van de beste Australische botanicals en pure mineralen om make-up te produceren die voor je huid zorgt en uitstekend presteert. INIKA-ingrediënten voeden de huid op een kalmerende manier en zijn tegelijkertijd heilzaam.
 

Wil jij kennis maken met deze make up?
Dan heb ik een hele display vol met testers voor je klaarstaan. Uiteraard kan ik je helpen bij het maken van de juiste keuze, je begeleiden en laten zien wat make up allemaal voor je kan doen. 
Dan kun jij deze prachtige producten uitproberen en net zo enthousiast worden als mij.
Laat het mij weten, dan plan ik iets langer tijd voor je in?

Uiteraard staat de webshop al vol met de producten zodat je alvast kunt neuzen wat er allemaal is. 

Heb je binnenkort een evenement, ga je trouwen of wil je meer informatie over mijn diensten met betrekking tot make-up. Stuur mij gerust een berichtje!

Liefs, Sam. 

Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.