Vragen?

Yes, I DO! Hoe bereid je je goed voor op een groots evenement zodat jij ultiem kunt gaan schitteren op deze dag?

Ga jij binnenkort trouwen? Of ben je net ten huwelijk gevraagd en ben jij je aan het voorbereiden op deze dag?
Gefeliciteerd!
Er komt natuurlijk veel bij kijken bij zo een prachtige dag, of je het nou klein en knus houd of helemaal uitpakt.
Er is veel te regelen. Daarom belangrijk om goed na te denken wat jij wilt en wat belangrijk is.
Wanneer het gaat om huidverbetering heeft dit wat tijd nodig. Daarom is het belangrijk om vroeg te beginnen met het verbeteren van je huid voor de grote dag!
Daarbij zijn er nog andere tips en tricks die ik je meegeef om deze speciale dag in goed te laten verlopen. (Wat betreft je huid en make up uiteraard ūüėČ )

Mijn tips voor een prachtige bruiloft (of ander groots evenement) die ervoor zullen zorgen dat jij stralend kan verschijnen op die dag!

 • Boek jouw gezichtsbehandelingen in.
  Misschien weet je nog niet helemaal precies wanneer je wilt gaan trouwen of wanneer het grote evenement gaat plaatsvinden. 
  Vaak weet je wel ongeveer wanneer het zal zijn. Daarom is het belangrijk om alvast een tijd van te voren te bespreken met mij wat je wensen zijn. 
  Welke doelen wil je nog behalen voor deze tijd. Dan kan ik samen met je kijken wat er haalbaar is en wat daar voor nodig is. 
  Vaak zijn behandelingen in kuurverband het mooiste als je een groot evenement hebt en je daar op je aller beste bij wilt zijn.
  Wat voor behandelingen in deze kuurvorm worden gedaan is natuurlijk heel erg persoonlijk en het liefste laat je je daar goed in adviseren. 
  Het plan is dan om af te spreken met elkaar wat je wensen zijn, wat haalbaar is en wat daar voor nodig is. We maken daarvoor een behandelplan zodat jij precies weet wat je te wachten staat. 
  Ben je het daarmee eens? Dan plannen we de behandelingen in zodat jij alvast een tijdslijn hebt en alles vast staat. 
 • Maak kennis met de producten en elkaar.
  Ben je nieuw bij mij of nog nooit naar een schoonheidsspecialiste geweest? Dan is het raadzaam om eerst eens kennis te maken met elkaar. Eens te kijken of we bij elkaar passen en waar ik je mee kan helpen.
  Bij een eerste afspraak is het belangrijk om je wensen goed te bespreken met elkaar en dan te kijken wat ik voor je kan betekenen. 
  Ik doe een intakegesprek met je en bekijk samen met je wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens kun je lekker genieten van je behandeling en daarna nadenken over het behandelplan en of je hier mee wilt starten of niet. 
 • Gebruik thuis een goede routine.
  Ik kan veel bereiken met de behandelingen die ik geef. Maar het meeste en intensiefste effect bereik je toch echt wel door thuis aan de slag te gaan.
  Ook hier geef ik je weer een vrijblijvend advies in. Het is namelijk zo dat je resultaat veel langer en intensiever houdbaar blijft wanneer je thuis ook de producten gebruikt en de werkstoffen elke dag weer aanvult. Dit kun je gemakkelijk doen met je huidverzorgingsroutine. Dit bestaat vaak uit een Reiniging, Toner, Serum, (oogcreme), Dag/Nacht verzorging.
  Dit is natuurlijk heel persoonlijk wat er precies nodig is en wat je al gewend bent om te doen. 
  Wil je écht een oppepper en moet er intensief resultaat worden behaald, dan kun je altijd kiezen voor een Plus product uit de Esse Plus lijn. Die zijn zo hoog geconctreerd dat je het als een kuurvorm kun inzetten zodat je huid het intensiefste gevoed is op jouw belangrijke dag. 
 • Proef make up.
  Kies je er voor om bij mij je make up te laten doen voor de grote dag? Dan doen we van te voren altijd een proef make-up.
  Daarbij neem ik ruim de tijd voor je om te bespreken wat je wensen zijn. Het mooiste is als je al een beetje een idee hebt wat je wilt en wat je absoluut niet zou willen.
  Daarna ga ik lekker aan de slag en kijken we stap voor stap of dit is wat je wilt. Ik noteer vervolgens alles wat ik doe en achteraf maak ik een foto. 
  Het mooiste is als je overdag komt en je het er een dagje op kunt laten zitten. Zo kun je de gehele dag aanvoelen of dit is wat je wilt en of het bij je past. 
  Houd daarbij ook rekening met wat je aan hebt, hoe je haar gaat zitten en hoeveel je zelf nog wilt bijwerken.
 • Jouw make up laten aanbrengen.
  Op de grote dag kom jij naar mij toe of (wanneer dit mogelijk is, dat is gaat in overleg) kom ik naar jou toe.
  Na de proefmake-up hebben we altijd contact hoe je bevindingen zijn en of alles naar wens is. Wil je toch nog wat dingen aanpassen of toch nog een extra keer de make up laten aanbrengen door mij, dan spreken we nog een keer af. Het belangrijkste is is dat jij je helemaal fijn gaat voelen op die grote dag!
  Wanneer we er helemaal uit zijn gekomen samen zal ik zorgen dat jouw make up goed blijft zitten die dag. Ik vertel je wat je van te voren aan kunt brengen of doe ik doe dit bij je. Want een goede basis is super belangrijk.
  Vervolgens kun je er voor kiezen om de make-up aan te schaffen zodat je het eventueel gedurende de dag nog bij kunt werken.
  Ga je die dag nog op de foto? Dan zal ik de make up net iets intensiever aanbrengen, dit zal licht vervagen gedurende de dag. Omdat er foto’s worden gemaakt moet ik net een andere techniek gebruiken om je zo goed mogelijk op de foto te laten komen.¬†
 • Jouw behandeling op Tijd!
  Je laatste gezichtsbehandeling zal niet een dag van te voren worden gedaan. Wanneer we een traject en behandelplan samen hebben weet ik hoe jouw huid reageert en kan ik bepalen hoeveel dagen van te voren verstandig is om je laatste behandeling in te plannen. Meestal is het advies om dit ongeveer een week van te voren te doen. Bekijk zelf altijd hoe je huid reageert. Bij de ene zal de huid enorm rood worden na een behandeling en heeft het een dag nodig om te herstellen, bij de andere zal het wat minder heftig zijn. Uiteraard zal de laatste behandeling gericht zijn om de huid juist intensief te hydrateren, kalmeren en verstevigen. Onzuiverheden uitdrukken en veel stimulerende handelingen zal ik zo veel mogelijk vermijden. 
  Wil jij je wimpers geverfd hebben? Je wenkbrauwen geverfd en ge√ępileerd hebben? Dan doe je dit echt niet een dag van te voren! Ook dit gaat weer in overleg.
 • Vergeet je handen en voeten niet.¬†
  Heel belangrijk die handen komen ook op de foto. Maar wellicht draag je wel een open schoentje en zijn je teennagels ook wel te zien? 
  Vergeet dan niet daar een afspraak voor te maken om die ook nog te verzorgen en eventueel te lakken met een gellak. Kijk hierbij goed wat voor kleur je zou willen.
  De handen worden vaak neutraal gehouden en de voeten mogen best een kleurtje. Ook dat ligt er weer aan hoe jij je voor de rest gaat aankleden. 
 • Shine And Have Fun!
  Het aller belangrijkste is dat je heerlijk gaat genieten van al deze voorbereidingen en heerlijk ontspannen je mooiste dag van je leven gaat beleven. 
  Daarbij is het fijn om mij te hebben als “Beauty Coach” zodat je dit stuk in ieder geval uit handen kunt geven.
  Ook heb ik genoeg mensen om mij heen die je goed kunnen helpen. Denk aan een Kapster gespecialiseerd in bruidskapsels, Nagelstyliste en zelfs een Babs.Wil je dat ik je help bij jouw speciale dag? Of wil je meer (vrijblijvende) informatie? 
  Laat het mij vooral weten. Liefs, Sam.