Vragen?

Het is mei, en dat betekend dat het mijn feestmaand is. Want ik ben op 4 Mei jarig.
Vanwege deze feestmaand wilde ik een minder zwaar onderwerp als blog. Namelijk 31 dingen die jij nog niet van mij wist.
(Of misschien wel, dan kennen wij elkaar al héél erg goed 😉 )
Waarom 31? Dat lees je aan het einde. En wellicht spot jij dan wel de leuke verassingsactie die alleen deze week te verkrijgen is!


31 dingen die jij nog niet wist over mij..

 1. Ik vanaf jongs af aan altijd lak op mijn nagels heb. Toen het nog normale lak was, was ik er behoorlijk mee in de weer. Bijna om de dag wel weer een nieuw kleurtje er op. Lang leven de gellak 😉
 2. Ik vind sokken het saaiste onderdeel van je kleding en ik altijd wel probeer leuke sokken aan te doen.
  Dus van een paar leuke happy socks wordt ik intens gelukkig.
 3. Ik coeliakie heb. Dit heeft niks met koeien te maken. Het is een glutenintolerantie waarbij ik enorm ziek wordt van gluten. Dit ontdekt is in 2016. Gluten zit bijna in alles met granen. Denk bijvoorbeeld aan haver, gort, tarwe en roggen. Het klinkt altijd erger dan het is. En het is een proces waar je doorheen gaat. Maar tegenwoordig is er zo veel meer bekend en verkrijgbaar in de winkel. Dus ik weet niet meer beter. Ik ben zelfs geïnterviewd door het voedingscentrum een aantal jaar geleden over coeliakie en wat dat voor mij betekend. Wil je dat lezen? Dan kun je hier klikken naar het linkje.
  Voor mij is het dus altijd een feestje om naar The foodclub in Utrecht te gaan. Daar is alles 100% glutenvrij en zoooo lekker!
 4. Ik heb in Oostenrijk gewoond, geleefd en gewerkt als schoonheidsspecialiste in een vijf sterren wellness hotel aan een geweldig meer in Zell am See.
 5. Ich spreche ein bisschen Deutsch. Maar je moet niet te veel van mij verwachten. Een biertje bestellen of de weg vragen gaat nog wel. Een behandeling uitleggen ook nog wel. Maar hele gesprekken zonder fouten wordt al lastiger. 
 6. Ik ski of snowboard niet meer, omdat ik toen gevallen ben en ontzettend bang ben om weer eens te vallen. Dat zou voor mij betekenen dat ik niet meer kan behandelen en dat is natuurlijk niet écht ideaal met een eigen onderneming 😉
 7. Ik al 7 jaar pedicure ben, 10 jaar Schoonheidsspecialiste en ook mijn diploma voor gewichtsconsulente heb. 
 8.  Ik oorspronkelijk uit Mijdrecht kom en wij samen heb gewoond in Amstelveen. We uiteindelijk in Uithoorn terecht zijn gekomen en het ontzettend naar ons zin hebben. We hebben wel ons plekje gevonden.
 9. Ik ben een boekenwurm, echt gek om met een heerlijk boek op de bank te lezen. Vaak gun ik mijzelf die tijd er niet voor. Maar in de afgelopen lockdowns heb ik behoorlijk wat boeken versleten. En ook van elk genre. Van filosofie tot fictie. Het is maar net waar ik zin in heb.
  Het laatste deel van de zeven zussen komt bijna uit, en daar ben ik erg benieuwd naar.
  Maar ook licht leven van nanne van der leer is een echte eye opener geweest voor mij.
 10. Mijn lieverlings Disney film is Pocahontas.
 11. Ik de kappersopleiding heb gedaan & afgerond. Maar je absoluut niet moet vragen of ik je haar wil doen. Ik hou het liever bij je huid en voeten. Ik weet waar mijn kwaliteiten liggen 😉
 12. Ik ben verliefd op kristallen. Oftewel stenen uit de natuur in allerlei vormen, maten en kleuren. Ik vind het prachtig en bijzonder dat het door de natuur wordt gemaakt. Wellicht heb je er wel eens een paar in de salon gevonden, want ik vind het heel fijn om dat overal neer te zetten in huis.
 13. Ik houd enorm van geurtjes. Vooral etherische oliën ga ik heel goed op. Het is fijn om rustiger van te worden of je juist een booster te geven. Daarom ben ik ook zo gek op de aura sprays van Rock Your World en gebruik ik die dan ook regelmatig in de behandelingen.
 14.  Ik gek ben op reizen. Vooral de reizen naar Thailand en Indonesië hebben veel indruk op mij achter gelaten. Niet alleen het land maar ook de mensen, cultuur, het eten (Er is veel glutenvrij 🙂 ) maar ook de natuur en landschappen. Ik hoop dat we snel weer zo een mooie reis kunnen en mogen maken.
 15. Ik ben al 5 jaar “getrouwd” met Jordy. We zijn heel erg romantisch naar het stadhuis gegaan om ons als partners te registreren. 😉 Een witte jurk, bruidstaart en enorm feest, dat laat ik denk ik liever aan andere over.
 16.  Ik ben niet echt een feestbeest maar houd wel van af en toe een festival te pakken. Heerlijk dansen in het zonnetje met je lieve vrienden en een wijntje erbij. Ja dat is wel écht heel erg fijn. Maar dat hoeft echt niet meer elke weekend.
 17. Ik ben al jaren fan van P!nk. Vind het niet alleen een geweldige zangeres maar ook een enorm mooi en warm geweldig mens. Die optredens van haar zijn een grote circus act en wauw! wat heb ik veel respect voor deze vrouw.
 18. Ik ben stiekem Spaans aan het leren. Wij zouden in 2020 naar Costa Rica op vakantie gaan, en ik hoef niet uit te leggen waarom dat niet doorging 😉 En ik dacht dat het dan wel handig zou zijn om een beetje Spaans te verstaan en te spreken. Ik ben bang dat ik tegen de tijd dat wij daadwerkelijk naar Costa Rica gaan ik vloeiend Spaans kan spreken 😉
 19. Ik drink niet zo veel koffie en heb er ook nooit echt van gehouden. Totdat ik latte macchiato probeerde. Maar een “normale” koffie gaat er bij mij niet in. Dan neem ik liever een kopje thee. Of een cola. 
 20. Ik ben een dierenvriend. Ben gek op hondjes, schapen, koeien, paarden, varkens en konijnen. Misschien komt dat ook een beetje vanwege mijn opa’s en oma’s die beide een boerderij hadden.
 21. Ik zou daarom best een klein boerderijtje willen later met wat land om een aantal diertjes te hebben. Dromen mag altijd toch?
 22. Ik heb in Mexico gezwommen met walvishaaien en ik heb in Thailand olifanten mogen voeren en wassen. Dat waren twee mega bijzondere dingen om te doen! Op een diervriendelijke manier met deze prachtige beesten contact maken. 
 23. Mijn favoriete fruit zijn Aardbeien.
 24. Ik heb jaren gewerkt bij de Albert Heijn bij het vlees/kaas en broodafdeling. Vlees en kaas snijden, broodjes bakken en vooral het heel gezellig hebben met de meiden. Best grappig om achteraf te denken dat ik toen wellicht al Coeliakie had en dagen tussen de broden stond ;).
 25. Ik heb een hekel aan tanken, de afwas en strijken.
 26. Ik kan echt genieten van een verse kokosnoot (en nog mooier op een hete dag, op een strand, in een mooi land)
 27. Ik heb in Oostenrijk geparaglide. (Met een begeleider van de berg afrennen en vliegen met een parachute om zo weer met beide voetjes op de grond te komen).
  Vond het geweldig!
  Dat ik daarna met een onbekend busje naar huis moest rijden in mijn eentje, vond ik nog spannender haha!
 28. Ik ben gek op wandelen in de natuur. Of dat nou een bos, strand of hei is. Als ik maar mijn rust kan vinden.
 29. Ik vind het geweldig om te motorrijden. Maar dan wel lekker veilig achterop bij Jordy of mijn vriendinnetje. Zelf ooit leren motorrijden? Ja misschien komt dat er nog wel eens van.
 30. Ik wilde altijd al een hond, maar mijn ouders dachten daar iets anders over. Op ten duur kreeg ik dan toch een hond van mijn moeder. Maar dan wel van papier mache. Mijn moeder is erg creatief, zowel in oplossingen als in dingen maken 🙂 
 31. Ik vaak jonger wordt geschat maar ik wordt deze maand dan toch écht 31 jaar.  Hieperdepiep.

Om te vieren dat ik deze maand jarig ben, heb ik een leuk verassingspakket. Je kunt deze bestellen in de week van 4 mei t/m 8 mei.

De waarde van het pakket is €50 euro en dit krijg je nu voor €31! (Want dat vond ik wel toepasselijk 😉 )
Wat er in zit? Dat blijft een verassing!
Wil jij het pakket bestellen? Stuur mij gerust een berichtje.

 

Liefs, Sam.