Vragen?

“Persoonlijke verzorging: Hoort de schoonheidsspecialiste behandelingen daarbij?
We gaan allemaal een aantal keer per jaar naar de tandarts, we gaan regelmatig naar de kapper & als we ons niet lekker voelen gaan we naar de huisarts.
Dit doen wij omdat wij ons als persoon goed willen verzorgen.
Maar waarom wordt de schoonheidsspecialiste dan als luxe gezien?
Ik geef je hier 8 redenen waarom jij een afspraak zou kunnen maken.
En ja, dit zijn ook redenen genoeg voor de mannen!”

Reden 1:
Omdat je je huidtype niet weet.

 
We denken allemaal goed te weten welk huidtype we hebben en welke producten er goed bij onze huid passen. Helaas is er uit onderzoek gekomen dat wij het vaak heel verkeerd inschatten hoe onze huid conditie is.
Als schoonheidsspecialiste heb ik hiervoor geleerd. Maar ik kom dagelijks in contact met vele verschillende huiden en hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen.
Daarom weet je schoonheidsspecialiste altijd wel raad met jouw huid. En kan ze jou hierin adviseren.

Reden 2:
Omdat er overweldigende informatie en product aanbod is tegenwoordig.

Als je een drogisterij inloopt heb je daar tien tallen rijen met prachtige verpakte producten staan. Dit kan behoorlijk overweldigend zijn voor de consument.
Een schoonheidsspecialiste is niet alleen opgeleid om de huid te lezen, beoordelen en adviezen te geven. Ze is vaak ook opgeleid met een bepaald merk. Hierdoor weet de schoonheidsspecialiste tot in detail wat er in een product zit en waarom dat juist voor jou goed is.
Zo weet je zeker dat de producten die ze adviseert daadwerkelijk bij jou passen.

Reden 3:
Omdat je een huidprobleem hebt.

Huidproblemen komen veel voor. Van acne tot hele gevoelige huiden tot de rimpels die wij misschien als probleem gaan zien. Een probleem kan heel persoonlijk zijn en het is ook vaak heel verschillend hoe je het probleem aan kan pakken. Wat voor de ene wel werkt hoeft voor de ander niet te werken. Als schoonheidsspecialiste zie je zo veel verschillende huiden en heb je zo veel kennis dat geen probleem onoplosbaar hoeft te zijn. Heb jij een probleem en wil jij er aan werken?
Vraag gewoon advies en raad aan een specialist.

Reden 4:
Omdat ik als schoonheidsspecialiste ziet wat jij niet ziet.


Als schoonheidsspecialiste heb je een opleiding gedaan om je helemaal te verdiepen in de huid, producten en de verschillende behandelingen.

Hierdoor ben je als schoonheidsspecialiste helemaal opgeleid om alle huidtype op de beste manier te kunnen behandelen.
Als consument kan dat best wel lastig zijn. Daarom is een advies aan een schoonheidsspecialiste helemaal niet gek.
Wij zien nou eenmaal veel meer dan wat jij doet. En wij kijken en observeren de huid veel verder dan wat jij als consument kan doen. Hierdoor beoordelen we de huid op een breder perspectief en kunnen we eventuele problemen voor zijn.

Reden 5:
Omdat jij er representatief uit wilt/moet zien.

Je huid is je visite kaartje. Het is het eerste wat de mensen zien. Wanneer jij vaak voor een groep mensen staat of wanneer jij een representatieve functie hebt is het wel heel erg fijn wanneer je er gewoon verzorgd en goed uitziet.
Door regelmatig een behandeling te doen en goede producten thuis te gebruiken zorg jij ervoor dat jij er verzorgd en representatief uitziet.

Reden 6:
Omdat je huidveroudering tegen wilt gaan.

Dat we ouder worden is nou eenmaal een feit en dat daardoor onze huid ook mee veranderd is ook een feit.
Maar we kunnen wel invloed uitoefenen op het veroudering proces van onze huid. Wanneer de huid in de juiste balans is en optimaal functioneert zal zij beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. En dit voorkomt dat het verouderingsproces wordt versneld. Daarom is het zo belangrijk dat jij de juiste producten gebruikt zodat je daadwerkelijk hier een steentje in bijdraagt.

Reden 7:
Omdat je huid gedurende je leven kan veranderen.

Wanneer jij weet welke huidtype je hebt kan het wel eens zo zijn dat jij dit een aantal jaar geleden hebt gehoord van een specialist. Maar wist je ook dat je huidtype kan veranderen gedurende je leven?
Wellicht heeft dit met hormonen te maken omdat je zwanger bent, zwanger geweest bent of de overgang is in aantocht. Maar ook omdat je dagelijkse klimaat veranderd is. Hierdoor is het belangrijk om af en toe te checken of jij nog wel de juiste producten gebruikt.

Reden 8:
Ontspanning ook belangrijk is!
Een heerlijke behandeling of massage is echt niet verkeerd om voor jezelf in te plannen. We zijn tegenwoordig zo druk dat we niet eens die momentjes meer gunnen aan onszelf. Dus plan die behandeling in en blok je agenda! Want jij verdiend die ontspanning.

Zo kan ik nog een aantal redenen opsommen waarom ik je zou adviseren een keer in de maand langs te gaan bij de schoonheidsspecialiste, maar waar het op neerkomt is dat je het jezelf echt mag gunnen. En dat we het niet meer als luxe moeten gaan zien maar als onderhuid van ons lichaam.
Je hebt maar één huid en het is het grootste orgaan van je lichaam. Gun jezelf en jou huid deze heerlijke momentjes.

Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen?
Kijk gerust even op de behandelpagina. Daar staat een ruim aanbod van behandelingen aangeboden.

Comments

  • 9 september 2022

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

    reply

Leave a Comment: