Vragen?

Rock your world.
Because beauty comes van Inside out! 

Sommige hebben ze misschien al zien staan, en er stiekem aan gesnuffeld. 
De flesjes van Rock Your World met de aurasprays. (Nu niet afhaken om het woord aura erin voor komt en het je te zweverig wordt 😉 )
Rock your world is een Nederlands bedrijf met de visie: Mensen inspireren zodat ze daadwerkelijk in hun kracht komen te staan. Het maximale uit jezelf halen. En daar hebben ze ondersteunende producten voor gemaakt.

De producten zijn zeer toegankelijk en zijn vooral een stukje selfcare. En dat is iets wat mij enorm aansprak. Want als het gaat om selfcare ben ik daar een enorm voorstander van. Want we mogen wel wat meer voor onszelf zorgen.
Wanneer jij niet optimaal voor jezelf zorgt, kun je ook niet voor een ander zorgen!
(Wat ik vaker vertel is het vliegtuig verhaaltje. Als de zuurstofmaskers naar beneden komen is het essentieel dat jij eerst jouw zuurstofmasker omdoet om vervolgens pas iemand anders te kunnen helpen.)

De sprays die ik in de salon heb staan gebruik ik ook tijdens de behandelingen. Om zo een stukje extra wellbeing en rust te creëren en de atmosfeer te verbeteren.

Maar hoe werkt dat nou?
Aromatherapie is al eeuwen oud.
Het is namelijk zo dat ons reuk zintuig een rol speelt bij de werking van aromatherapie. De geurreceptoren in onze neus staan in verbinding met bepaalde delen van onze hersenen. Het limbisch systeem, die zorgt voor onder andere herinneringen en emoties. Wanneer jij een bepaalde geur inademt prikkelt dat het limbische systeem waardoor het je emotionele, fysiek en mentale welzijn beïnvloedt.
Het stimuleert namelijk onze gelukshormonen. En daardoor kunnen wij ons dus rustiger, gelukkiger en bijvoorbeeld minder angstig voelen.
Het heeft een positieve associatie. Wanneer jij bijvoorbeeld ergens loopt en jij ruikt een heerlijk pannenkoeken waardoor je terug moet denken aan die tijd dat jouw moeder die altijd voor jou maakte, heb jij een warme en fijne associatie met die geur. Daardoor heb jij een klein geluksmomentje gecreëerd bij jezelf.
Dat seintje aan je hersenen verzin je niet en gebeurt automatisch, of je het nou zweverig vindt of niet, je hebt er geen invloed op.

En dat is precies wat deze aura sprays ook voor je kunnen betekenen.
Het is echt niet zo dat wanneer jij gestrest bent, en jij dat halve flesje Be Calm leeg sprayt, jouw stress opeens verdwijnt.
Maar het momentje wat jij voor jezelf neemt. De spray gebruikt op een gunstig moment, je ogen sluit, de geur in je opneemt en even dat moment neemt. (ook al is het maar 5 minuten) Kun jij een soort reset creëren bij jezelf.
Ik vind zelf de sprays heel fijn om in de avond, voordat ik naar bed ga, te gebruiken om zo de dag af te sluiten. Het momentje rust te nemen en zo mijn avond ritueel in te gaan. Mijn hoofd is dan leeg en zo val ik beter in slaap. Maar wanneer het een goed moment is voor jou, weet jij zelf natuurlijk het beste.

De aura sprays zijn gericht om een atmosfeer te verbeteren.
Be zen aura spray bevat: Rookkwarts die helpt te aarden en stress, angst, depressie of jaloezie los te laten waardoor je weer overzicht krijgt, geeft gronding en reset je mind. Zorgt voor balans in moeilijke tijden.

Be Love aura spray bevat: Rozenkwarts kalmeert en geeft een gevoel van liefde. Kalmeert verdriet, helpt loslaten, vergroot eigenwaarde, zelf liefde & geeft vertrouwen. (Helpt ook kinderen die verdrietig zijn.)

Be Calm aura spray bevat: Amethist heeft een kalmerende werking. De spray werkt op het verminderen van stress, zorgen, spanningen, vermoeidheid en balanceert zowel je emoties als je hormonen.
Hierdoor krijgen jouw hersenen een seintje dat alles oké is, je mag er zijn, het komt goed en helpt de drukte los te laten.

Zoals je ziet zijn er ook kristallen in de sprays toegevoegd om zo de werking te versterken. De sprays zitten in flesjes van 50 ml en zijn €26,95. Een kleine investering naar meer rust & selfcare.

Zoals je kan lezen ben ik fan van de sprays en heb ze dan ook in mijn assortiment opgenomen (de testers staan er om te testen! Kom ze ruiken en ervaren) zodat jij ook kan profiteren van deze werkingen & geuren. Deze momentjes voor jezelf.

Is het je te zweverig? Ach, de geuren zijn in ieder geval hemels, dus laat je geur zintuigen je verwennen. En wellicht, ergens, voel je toch wel een stukje rust over je heen komen 😉
Wil je meer informatie, laat het mij dan vooral weten.
Ik help je graag.

 

Liefs,
Sam.

Rock your world. Insideout by Sam